Subota, 18.05.2024.
  • Cenzura.ba
  • 15.02.2023.

PEKARA ''VELI'' BOSANSKA KRUPA

PEKARA ''VELI'' BOSANSKA KRUPA

Pozivamo vas da posetite pekaru "Veli" u Bosanskoj Krupi i uživate u najukusnijim pecivima i slatkišima koje možete pronaći u gradu!


U našoj pekari, sve se pravi svježe, svakog dana, pa se možete sigurno osjećati da jedete najkvalitetniju hranu koja se sprema s ljubavlju.

Naši majstori pekari koriste samo najbolje sastojke, od lokalno uzgajane pšenice do svježih jaja i mlijeka, kako bi stvorili najbolje ukuse za naše goste.


Na našoj bogatoj ponudi možete pronaći najukusnije kifle, peciva sa različitim nadjevima, ukusne kroasane i još mnogo toga. Pored toga, nudimo i veliki izbor slatkih poslastica, poput kolača, pita, torti , koji su pripremljeni po tradicionalnim receptima, tako da ćete se osjećati kao kod kuće.


Pored izvrsne hrane, u našoj pekari Vam pružamo i izvrsnu uslugu. Naše osoblje je uvijek spremno da Vam pomogne da pronađete savršeno pecivo za Vas i Vaše prijatelje, a naša prijateljska atmosfera će Vam učiniti boravak kod nas još ugodnijim.

Stoga, ako želite da se zasladite i uživate u najboljim ukusima Bosanske Krupe, dođite u pekaru "Veli". Obećavamo vam da ćete napustiti našu pekaru s osmjehom na licu i stomakom punim najukusnijih specijaliteta. Vidimo se!Podijeli: