Petak, 14.06.2024.
  • Suad Balić
  • 13.09.2023.

Mustava Zulić:''Imam obavezu da iznesem svoj stav za današnju sjednicu GV.''

Mustava Zulić:''Imam obavezu da iznesem svoj stav za današnju sjednicu GV.''

Imam obavezu da iznesem svoj stav za današnju sjednicu GV. 


Zašto sam bio suzdržan na tačci kreditnog zaduženja razlog je jasan gdje je ispred našeg kluba iznesen za govornicom.Gospodo veliki Bišćani kako se pojedinci nazivate danas za govornicom i pisanjem po portalima nisam podržao iz razloga kad vi većina niste imali petlje počevsi od Migrantskog kampa koji niste podržali a cmizdrili ste kako vam smetaju Migranti tad sam ja sa svojom rukom glasao za kamp gdje je izmješten na Lipu.A vi kukavice pojedinci tad ste kao čuvali Biru od tih Migranata a niste podržali da se izmjeste iz grada. I tu nije bio kraj niste imali petlju ni za Dvoranu da je podržite a ja jesam .


Napravili ste slučaj od dvorane i dan danas je još niste završili veliki Bišćani zaboravili ste da ste ugasili mnoge kolektive svojim neradom .


lZ TOG RAZLOGA NISAM PODRŽAO JER SAM I TU PROZIVAN KAKO SMO I TO UNIŠTILI. 


Sad da kažem za ove populiste koji kažu da razmišljaju svojom glavom pa vidi se da su vas i danas slagali isti ti su promijenili par stranaka i slagali svoje glasače jer nisu ostali dostojni.


 I na kraju za ove koji pišu da sam izdajnik autonomaš nek se zapitaju ko su i šta su doprinijeli Društvu Mustafa Zulić nije izdao kako navode od 92--do 95 a nikad ni poslije.


 Moj rad i stavovi se prepoznaju a vi gospodo ako imate obaveze neke lične to je vaš problem. Mustafa Zulić je SDA a vi preletači iz stranke u stranku objasnite građanima ko ste.Podijeli:

TAGOVI

POVEZANE VIJESTI