Četvrtak, 18.07.2024.
  • Suad Balić
  • 06.08.2023.

Policija u Doboju kaznila vozača zbog istaknute zastave sa ljiljanima na automobilu

Policija u Doboju kaznila vozača zbog istaknute zastave sa ljiljanima na automobiluPolicija u Doboju kaznila vozača zbog istaknute zastave sa ljiljanima na automobilu


Policija u Doboju kaznila je jučer vozača S. M. iz tog grada jer je na automobilu istaknuo zastavu Republike Bosne i Hercegovine sa ljiljanima.


PREKRŠAJNI NALOG


Prijedorska policija kaznila vozača zbog istaknute zastave sa ljiljanima na automobilu


Automobil je bio parkiran u centru grada sa istaknutom zastavom sa ljiljanima. Dobojskoj policiji je jučer oko 16.30 sati prijavljeno da se u Doboju u koloni vozila kreće vozilo sa "istaknutom ratnom zastavom", saopćeno je iz Policijske uprave Doboj. No, kako se to vidi i na fotografiji, na vozilu je bila istaknuta zastava Republike BiH sa ljiljanima.


Iz dobojske policije su za Srnu kazali da su vozača kaznili po članu sedam Zakona o javnom redu i miru RS-a.


Prijedorska policija jučer je također uručila prekršajni nalog vozaču S. D. iz Bosanskog Novog, nakon što im je prijavljeno da se na magistralnom putu Sanski Most - Prijedor u mjestu Koprivna kreće kolona vozila i da je na jednom od njih istaknuta zastava sa ljiljanima. Iz PU Prijedor su saopćili da su prijavu dobili jučer ujutro oko 6.30 sati i da su vozača kaznili zbog počinjenog prekršaja iz oblasti javnog reda i mira.

FOTO: NEZAVISNE NOVINE

Srna/FaktorPodijeli:

TAGOVI

POVEZANE VIJESTI