Subota, 24.02.2024.
  • Suad Balić
  • 18.03.2023.

Petar Bandić pred Radnik: Vjerujem da ćemo donijeti bodove u Bihać

Petar Bandić pred Radnik: Vjerujem da ćemo donijeti bodove u Bihać

Petar Bandić pred Radnik: Vjerujem da ćemo donijeti bodove u Bihać

Nogometaši bihaćkog Jedinstva, sutra će u derbiju začelja 18.kola M.Tel Prve lige Federacije Bosne i Hercegovine gostovati u Hadžićima, ekipi Radnika. Domaćini iz Hadžića, nalaze se u nezavidnoj situaciji, te su im bodovi, kao i našim crveno – bijelim jako bitni.


Pred polazak u Hadžiće, utakmicu je najavio naš Petar Bandić: - „Nakon poraza pred našom publikom, želimo se iskupiti pozitivnim rezultatom protiv Radnika. Svjesni smo da nas čeka težak zadatak, jer Radnik je naš direktni konkurent u borbi za opstanak. Pokušat ćemo ispuniti zadatke koje je trener stavio pred nas, te spremni dočekujemo sutrašnju utakmicu i vjerujemo da cemo donijeti bodove u Bihać“ – ističe Bandić.


Petar je još dodao: „ Ovim putem se želim zahvaliti svim simpatizerima i navijačima Jedinstva koji su nam dali veliku podršku u prethodnoj utakmici i nadam se da će i dalje biti nas 12. igrač u nastavku sezone“ – zaključuje Bandić.


Raduje činjenica da se u ovom susretu  nakon odrađene kazne kartona vraća iskusni Adnan Pandžić, dok zbog povrede neće nastupiti Asprilla. Susret između Radnika i Jedinstva igra se sutra, subota 18.03.2023.godine s početkom u 15 sati na stadionu Radnika u Hadžićima.


Sl. stranica NK Jedinstvo Bihać 

foto USKsport.baPodijeli:

TAGOVI

POVEZANE VIJESTI