Subota, 24.02.2024.
  • Suad Balić
  • 15.03.2023.

Oglasio se Halil Bajramović

Oglasio se Halil Bajramović


Oglasio se Halil Bajramović

Imam potrebu da se izvinem svim prijateljima, članovima Narod i Pravde,NiP-USK koji su vjerovali u mene, mojoj porodici, onima koji su vjerovali u ono šta radim. Ono što su pojedinci, godinama pokušavali i pripremali uspjeli su, kad sam mislio da sam najoprezniji.


Višegodišnja tortura, požari, uništavanje, uvrede rezultirali su u posljedicu nakon koje ništa nije isto.


Ne tražim da me razumije bilo ko, pogriješio sam i priznam svoju grešku, takav sam da “crvena linija”uvijek mora postojati u svemu, pogotovo kad mi dirnu ono što mi je sveto, to nije dobro ali takav sam.


Ovo doživljavam kao kvalitetnu pripremu za moju diskreditaciju uspjeli su i ja im čestitam.


Naivno sam nasjeo na ciljanu provokaciju i to priznam.


Sulejman Samardžić, Mustafa Ružnić ta ekipa su redovno radili na uništavanju mog života, o njima nisam razmišljao ni sekunde, upadoše mi u život iskoristiše sve ono što su pripremali ranije i tu smo gdje jesmo, nekad su neki potezi neizbježni.


Kao čovijek se i njima izvinjavam iako nisu grama zaslužili.


Ne želim da svojim primjerom utječem negativno iako znam da bi 90% moje Krajine učinilo isto da su preživjeli ono što sam ja preživjeo od iste te ekipe.

U narednim danima više informacija o daljnim koracima, želim prvenstveno zaštititi svoju porodicu, prijatelje, ono što smo godinama gradili u NiP-u BOSNU I HERCEGOVINU, po cijenu da ne budem ni u NiP-u a ni u Bosni i Hercegovini.

Vremenom ću mnoge stvari dokazati ali ne želim da bilo ko trpi, pogotovo rukovodstvo i NiP, posebno Predsjednik Konaković koji me je uvijek razumio, Ademović, i niz drugih čestitih za koje sam siguran da su dobre vođe , na dobrom putu kad je u pitanju Bosna i Hercegovina,bez obzira na sve i sva pitanja.

Ovo smatram svojom naivnom greškom i ničijom više.

Kad malo razmislim o svemu donosim konačne odluke…

Do tad…Podijeli:

TAGOVI

POVEZANE VIJESTI