Četvrtak, 18.07.2024.
  • Suad Balić
  • 27.07.2023.

NAČELNIK OPĆINE BUŽIM KOD ČLANA PREDSJEDNIŠTVA BiH DENISA BEĆIROVIĆA

NAČELNIK OPĆINE BUŽIM KOD ČLANA PREDSJEDNIŠTVA BiH DENISA BEĆIROVIĆA

NAČELNIK OPĆINE BUŽIM KOD ČLANA PREDSJEDNIŠTVA BiH DENISA BEĆIROVIĆA


Općinski načelnik Mersudin Nanić boravio je u službenoj posjeti članu predsjedništva BiH Denisu Bećiroviću kojom prilikom mu je uručio pozivnicu za prisustvo ovogodišnjoj manifestaciji „Slobodarski dani viteškog grada Bužima“.


Član predsjedništva Denis Bećirović se zahvalio Općinskom načelniku na pozivu, te u izjavi za medije posebno istakao:-„Herojski Bužim i Krajina zaslužuju poštovanje. Danas sam razgovarao s načelnikom Bužima Mersudinom Nanićem i obećao konkretnu pomoć za realizaciju manifestacije “Slobodarski dani viteškog grada Bužima 2023”. Naša je ljudska obaveza da odamo počast legendi bosanskohercegovačkog otpora generalu Izetu Naniću, kao i da dostojanstveno i s ponosom obilježimo formiranje 505. viteške brigade“.


Općinski načelnik Nanić se zahvalio članu Predsjedništva BiH na prijemu i podršci manifestaciji Slobodarskih dana, te posebno naglasio:-„Posebno me raduje činjenica da smo našu manifestaciju „Slobodarski dani viteškog grada Bužima“ podigli na jedan veći nivo sa bogatim vjerskim, sportskim i kulturnim sadržajima što prepoznaju i naše institucije u BiH kroz konkretnu financijsku podršku. Na nama je da svake godine obogaćujemo sadržaje ove manifestacije i tako na najbolji mogući način sačuvamo sjećanje na našeg komandanta, naše najbolje sinove i sve borce Armije RBiH“.Podijeli:

TAGOVI

POVEZANE VIJESTI