Petak, 14.06.2024.
  • Suad Balić
  • 03.01.2024.

GO DF Bihać - saopštenje: ''PoMAK li se u 2024-tu?''

GO DF Bihać - saopštenje: ''PoMAK li se u 2024-tu?''

GO DF Bihać - saopštenje 


PoMAK li se u 2024-tu?


Da se pomak n(ij) emo u 24- tu u novogodišnjoj noći se pobrinuo organizator i voditelj  doceka u gradu Bihaću, koji je vjerovatno zaboravio kojem se skupu obraća, da okrene ili bar pokuša da promovira politiku i u najluđoj noći.


Iako je narod upravo izašao u nadi da se opusti i pobjegne od onog što nas čeka vec danas, 50% veći računa za vodu i drugih Modernih aktivnosti stranke koju favorizira, rezervnog rješenja haman gotove dvorane  u slučaju kiše, divniih zgrada i naselja kojim nisu u stanju obezbjediti ni dozvole, a kamoli  urbani plan i infrastrukturu i sl.pompezno najavljivane projekte aktivnih krajišnika( da ne zaboravimo aerodrom)  moći ćemo da  prelijećemi i mjenjamo stranku.


 Ipak narod koji je bio na dočeku najluđe prepoznao da voditelj prelazi granice i pokušava pomaknuti skup u pravcu mizerne političke kampanje, te ga obasuo salvom zvižduka, posebno na vrijeđanje  clana predsjednistva BiH i drugih. Demokratska fronta grada Bihaća čestita svima Novu godinu i zelje za uspjeh na ličnom i građanskom planu, a posebno na prepoznavanju političarenja na jednom skupu koji je trebao da posalje sliku zajednistva, srece i manira koji ovaj grad ima.


GO DF Bihać, saopštenje prenosimo u cijelosti.Podijeli:

TAGOVI

POVEZANE VIJESTI