Četvrtak, 18.07.2024.
  • Suad Balić
  • 11.08.2023.

Dika Bejdić:''Pitanje je ko je sljedeći?''

Dika Bejdić:''Pitanje je ko je sljedeći?''

Ne dam da mi se pojavi slika monstruma iz Gradačca,ali njegove oči govore koliki je to zlikovac.


( Čitam kako su na stotine njih gledali taj video krvnika i još lajkali fuuuj.)


Ko je tolerisao  njegova ranija nedjela, a već se znalo od ranije o kakvom profilu licnosti se radi? Ko je kriv? Krive su i institucije koje takvim monstrumima dozvoljavaju prostor za kriminal i sve ostalo sto rade.Zar nije logično da se takvi idioti s kriminalnim dosjeima drže pod nadzorom?

Daj Bože da je samo on bio takav.Bojim se da ih ima mnogo vise i svuda oko nas.Ko provjerava imovinski status takvih, pogotovo kada nigdje nisu zaposleni,a grade vile i vozni park imaju bolji od gradskog? Otkud? Ma baš bi to moglo da nisu u vezi s onima koji bi trebalo da to otkrivaju i štite državu i njen narod.Dosta je nojeva na vlasti sa zabijenom glavom u pijesak.Samo neka je njima dobro.Zbog toga smo ostali bez najzdravije populacije.Nepavda ih je otjerala.Nepotizam.Korupcija i kriminal.

Sad se svi zgražaju nad krvoločnim scenama.Poduzmite nešto, odgovorni! Zaštitite porodicu i djecu.Borite se za svaki život.Budite ono sto bi trebalo da jeste,a ne samo licemjeri,intereščije i kukavice.Gadne se poruke šalju mladim ovakvim zvjerstvima u njihovoj ulici.A svi smo zaglavili u slijepoj ulici.

Pitanje je ko je sljedeći?


Dika Bejdić,autorPodijeli:

TAGOVI

POVEZANE VIJESTI